Kraljevsko venčanje

U rafiniranom ambijentu Kuće kralja Petra I, predstavnici diplomatskog kora, ličnosti iz javnog i kulturnog života Beograda i regiona kao i mnogobrojni predstavnici medija pratili su uživo prenos kraljevskog venčanja Britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl iz kapele svetog Đorđa u dvorcu Vinzdor.

Planetarno venčanje Harija i Megan pratilo je na Royal Wedding Party-ju, u direktnom prenosu, veliki broj prisutnih u pitoresknom vrtu Kuće kraja Petra I, a kratka prolećna kiša samo je upotpunila atmosferu Britanskog ostrva.

Zvanice su bile u elegantnim prolećnim haljinama a nisu izostajali ni veoma maštoviti fascinatori u kosi, od kojih su neki bili kreacija onih na čijim su glavama bili, baš kao što i dolikuje kraljevskom venčanju. Naravno, uzdahe prisustnih izazvala je raskošna tijara koju je nosila Megan a koja je pripadala kraljici Meri, supruzi kralja Džordža V, kao i elegantna bela svilena venčanica besprekornog kroja, britanske kreatorke Kler Vajt Keler, direktorke francuske modne kuće Živanši.

Među uglednim zvanicama bili su i Denis Kif, ambasador Velike Britanije, Aleksandar Jung, stalni zamenik ambasadora Nemačke, Predrag Tomić, počasni konzul Jermenije, princ Mihajlo Karađorđević sa suprugom Ljubicom, Danijel Berg, direktor EBRD za Srbiju i mnogi drugi.

Domaćin događaja Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe, pozdravivši prisutne predstavio je specijalno izdanje Daily Mirror-a posvećeno ovom spektakularnom kraljevskom venčanju.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s