Održan jubilarni 30-ti Fashion selection

Modna agencija Select od 6 – 9. Aprila proslavila je 15 godina postojanja, a ujedno i 30-to izdanje najvećeg modnog događaja u našem regionu!

Budući da je u pitanju bio jubilarni događaj, program i sam koncept event-a su prošireni i dodatno obogaćeni sadržajima, pa su se uz modne revije mogle videte premijere filmova i koncerti poznatih bendova iz Srbije i regiona. Program je bio podeljen u 3 celine: Fashion Selection (modne revije), Mega Cinema (filmske projekcije) i Music Selection (koncerti), a sve je pod jedinstvenim zajedničkim nazivom ENTERtainment.

Događaj je 6. Aprila otvorila Suzana Perić, velikom revijom na aerodromu, u adaptiranom i specijalno rekonstruisanom prostoru jednog od terminala.

Nakon spektakularnog otvaranja usledio je program u Belexpocentru, gde su u naredna tri dana održane modne revije, produkcije filmova i muzički program. Jubilej je ponajviše obeležila spektakularna revija Only XXX na kojoj je nastupio najveći broj manekena svih generacija, od onih koji su obeležili početke modelinga u staroj Jugoslaviji, do najmlađih top modela Select-a, koji su nosili garderobu dizajnera, brendova i modnih kuća koje su u proteklih 15 godina učestvovali na Fashion Selectionu-u poput Zvonka Markovića, Verice Rakočević, Irene Grahovac, Bate Spasojevića, Suzane Perić itd.

U Belexpocentru svoje kolekcije predstavili su Beka Zečević, Nemanja Pantelić, Jelena Atanasković, brend Opančareva kći, 20 dizajnera učesnika konkursa za dizajnere Fashion Selectiona, Original Marines, a modni program zatvorio je Bata Spasojević kolekcijom prikazanom na Brodveju u Njujorku, koju je srpska publika videla prvi put.

U muzičkom delu programa nastupali su Neno Belan i Fiumensi, Zemlja Gruva i The Bestbeat. Održane su premijere filmova “Dejvid Bouvi: Neispričana priča” o legendarnom Dejvidu Bouviju, “Majlsova najnovija pesma” o životu Majlsa Dejvisa i “Noćne priče”, špansku komediju o jednoj dugoj letnjoj noći u Barseloni tokom koje će se na neobičan način isprepletati pet različitih priča.

Fashion Selection je I ove godine pomerio granice I postavio visok cilj za sve organizatore modnih događaja u regionu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s