Novi Breitling Navitimer 01 Limited Edition – nepristupačan i neodoljiv, sat za svako vreme!

Nepristupačan i neodoljiv, su karakteristike koje opisiju sve najprestižnije časovnike na današnjem tržištu, pa tako i ovaj, relativno novi model Breitling Navitimer 01 Limited Edition, budući da će ih, bar za sada, biti samo 1.000.

O ovoj, već dobro poznatoj robnoj marki nepotrebno je trošiti reči, pa je tako želja za posedovanjem ovog aksesoara, što svakako jeste iako mu ovaj epitet ni malo ne pripada, po svemu sudeći ogromna.

This slideshow requires JavaScript.

Što se karakteristika tiče, kućište je od nerđajućeg čelika sa prečnikom od 46 mm, koje prati AR-tretirani safirni kristal, čuvena Breitling kružna baza, kao i poleđina od safira, i baš ove karakteristike vam omogućavaju da ronite do dubine od 330 metara i u svakom trenutku znate koliko tačno ima sati.

Mehanizam koji pokreće ovaj časovnik je Breitling švajcarski automatski Caliber 01m, sa 47 dragulja, frekvencijom od 28.800 vph i rezervom energije od 70 sati. Brojčanik je Panamerica crni, sa izdubljenim braon brojačima i zlatno toniranim kazaljkama koje su obložene SuperLuminova slojem, sa kožnom ili metalnom narukvicom. Važno je napomenuti da se model sa gumenim kaišem, pravi od gume koja se koristi pri konstrukciji aviona.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s