Da li posedovanje tašne od krokodilske kože predstavlja simbol luksuza?…

Lastest-fashion-handbags-made-of-genuine-font-b-crocodile-b-font-font-b-skin-b-fontMnogi ljudi koji prate modu ili se njom bave ne vode toliko računa o lepoti modnih artikala koliko o tome šta im njihovo posedovanje donosi. U modi se dakle radi o statusnom simbolu, a artikli od krokodilske kože definitivno spadaju u najluksuzniju kategoriju. A zašto je to tako? Pa dovoljno je spomenuti neke od cifara koje su nuđene na raznim aukcijama širom sveta, kao i veliki broj poznatih ličnosti koje u svojim gardaroberima imaju bar po jednu ovu dragocenu tašnu.

Luxury-Woman-OL-handbags-made-of-genuine-leather-font-b-crocodile-b-font-font-b-skin
b5946141b1e36bd095398ba2a76de84b
 „Tašnu od krokodilske kože imaju i Ivana Tramp, Kejt Mos, Viktorija Bekam… Rols Rojs među tašnama, tašna Birkin od kože krokodila ukrašena je dijamantima i na jednoj aukciji 2005. takva tašna prodata je za 47 hiljada evra.”

 

One thought on “Da li posedovanje tašne od krokodilske kože predstavlja simbol luksuza?…

  1. Ja bih je rado imala. Ne vidim u čemu je problem. Krokodil je predator, kada bi došli u direktan kontakt sa njime, teško da bi bili životi. Sve je ti ciklus života. Zašto ne iskoristiti nešto što je dobro. Naravno, ako je vrsta zaštićena, onda ne.

    Like

Leave a comment