Koliko košta noć u raju

Mogućnost da se izmestimo iz svakodnevnice u oazu u kojoj možemo utonuti u komfor i hedonizam dobilja nove dimenzije kada jednom kročite na tlo posebne vrste odmarališta, iako uslovi koje oni pružaju nadmašuju one koje očekujemo od “odmarališta”. Privatna ostrva, rasuta po svetskim morima, možemo nazvati vratima “ekskluzivnog raja” i poslednjih utočišta pravih ljubitelja hedonizma. Predstavljamo vam tri fantastične luksuzne destinacije.

1. HUVAFEN FUSHI, MALDIVI

Paranje tirkizne vode Maldiva luksuznim gliserom, stilizovani restorani, high tech vile i uživanje u prvom podvodnom spa rizortu na svetu su kombinacija koja ne može da izneveri. Garanciju da se nikada nećete naći u gužvi daju vam svega 44 bungalova u sklopu ovog kompleksa. Osim što se nalaze na vodi, svaki bungalov je luksuzno opremljen, između ostalog  i privatnim bazenom iz koga se voda preliva u more, a tu je i mogućnost prozirnog poda u pojedinim prostorijama i celokupna ronilačka oprema koja u ormanu čeka turiste avanturističkog duha. Vrhunski kuvari odgovaraju na svaku vašu želju, a tu je i najveća kolekcija vina na Maldivima. Ovo zadovoljstvo staje od dve do tri hiljade dolara po noći.

1.

2. COTTON HOUSE, MUSTIK

Ostrvo u oblasti Srednje Amerike, koje su za svoje dane hedonizma birali britanska kraljevska porodica, Mick Jagger i David Bowie. Osim neverovatne prirode i ekskluzivnih zabava i gala događaja koji se ovde održavaju, ostrvo je dom sedamnaest savršeno opremljenih, osamljenih apartmana . Uz dvadesetčetvoročasovni servis na usluzi, klijentima su na raspolaganju i privatna vozila kojima mogu istraživati ostrvo i odabrati kutak za sebe na jednoj od devet bajkovitih plaža. Fitnes, spa i gastronomski užici se podrazumevaju.

2

3. SEVERNO OSTRVO, SEJŠELI

Nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odabrali ovo mesto kao svoje utočište za medeni mesec, Severno ostrvo Sejšela uživa slavu najekskluzivnijeg, a ujedno i najskupljeg privatnog ostrva na svetu. S obzirom na privatnost koju ovde možete uživati, niz slavnih obožavatelja Severnog ostrva nastavili su Beckamovi i Brad Pitt i Angelina Jolie. Na meniju luksuza koji podrazumeva vilu sa privatnom plažom nalaze se i svi mogući zahtevi, poput organizovanja piknika sa privatnim batlerom i spa usluga tokom celog dana, odnosno noći. Draž ovog ostrva je i u svedenosti i tome što je izgrađeni kompleks potpuno u skladu sa prirodom oko njega. Ipak, ovaj tropski raj garantuje svojim klijentima ispunjenje svakog prohteva: “Mi ćemo vas razmaziti i učiniti da se osećate posebnim, poštujući sve vaše želje i potrebe.” I to po ceni od 4 700 dolara za noć za dvoje.

North Island, Seychelles. Villa 11 deck / sala

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s